Ons verhaal

Over ons
Ease2pay biedt een slim IoT activatie en transactie platform met een geïntegreerd facturatie en betaalsysteem. Ons platform stelt dienstverleners in staat om innovatieve gedeelde diensten aan te bieden. Het kan gebruikt worden om bestaande gedeelde diensten te upgraden of om nieuwe diensten op te zetten.

Ons verhaal

Ease2pay is opgericht in 2017 door 2 partners: Jan Borghuis en Gijs van Lookeren Campagne.

Het belangrijkste doel van Ease2pay is om het ultieme gedeelde diensten platform te creëren dat voorheen analoge diensten gedigitaliseerd, handig en efficiënt maakt voor alle betrokken partijen.

Door telkens meer innovatieve en duurzame opties voor opladen, betalen en het aan/uit zetten via onze apps of websites, poogt Ease2pay de nummer een IoT platform in de industrie te worden De wereld is in een hoog tempo aan het veranderen dankzij tal van technologische innovaties en Ease2pay heeft als doel bij te blijven met deze ontwikkelingen en de traditionele systemen te veranderen en verbeteren En inderdaad: wij zijn op de goede weg om dit doel te behalen!

Wij zijn enorm trots om mee te delen dat wij dagelijks honderden transacties faciliteren en dat wij vele tevreden klanten hebben in heel Europa. Het is onze prioriteit om onze klanten en de bij ons aangesloten exploitanten tevreden te maken en dit is ons tot op heden uitstekend gelukt. Door middel van positieve recensies, willen wij onze visie verspreiden en onze digitaliserende diensten leveren aan nog vele bedrijven in Europa. Onze activiteiten binnen verschillende sectoren helpt ons met groei en uitbreiding.

Het hoofdkantoor van Ease2pay is gevestigd op de campus van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Ons team bestaat uit medewerkers voor financiën, marketing & communicatie, informatietechnologie (IT) en business development; en uit parttime internationale studentmedewerkers van de Erasmus Universiteit, Hogeschool Rotterdam, etc.

Wij maken het onze prioriteit om een fijne en tegelijkertijd professionele werkomgeving te onderhouden waar al onze werknemers zich op hun gemak voelen. Tevens vinden wij het belangrijk om studenten cruciale werkervaring te geven, terwijl wij der vruchten plukken van hun verse en creatieve ideeën. We zijn altijd open voor nieuwe aanmeldingen!

nl_NLDutch